Nya Ladok - Uppdok stänger den 27 september.

2018-09-19

Uppdok stänger torsdagen den 27 september kl. 17.00. Därefter påbörjas övergången till nya Ladok. Enligt plan öppnar nya Ladok måndagen den 8 oktober.

• Onsdagen den 5/9 – sista dag att beställa provkoder (som i nya Ladok kommer att kallas ”moduler”) inför vårterminen 2019 för kurser som endast ges för programstudenter och har ansökan via antagning.se.
  • Torsdagen den 13/9 (OBS! Ändrat datum) – sista dag för studenter att ansöka om examen i Studentportalen. Från och med att nya Ladok öppnar för studenter torsdagen den 11/10 kan de åter ansöka om examen via en länk i Studentportalen.
  • Lördagen den 15/9 – uppdatera uppgift om "kull" (om den används vid institutionen).

• Torsdagen den 20/9 – sista dag att rapportera resultat via resultatlista i Studentportalen. När nya Ladok öppnar måndagen den 8/10 hanteras resultatrapportering i nya Ladok. Hur du arbetar i nya Ladok kommer du att finna i vår information under Utbildning.

• Torsdagen den 20/9 – sista dag att rapportera resultat via framsteg i Studentportalen. Det går fortfarande att arbeta i framsteg efter den 20/9, men det som inte går är att skicka in resultat från framsteg. När nya Ladok öppnar måndagen den 8/10 fungerar inrapportering i framstegsfunktionen åter som vanligt.
  • Söndagen den 23/9 – sista dag för studenter att göra en webbregistrering via Studentportalen. När nya Ladok öppnar för studenter torsdagen den 11/10 hanteras webbregistrering åter via Studentportalen.
  • Torsdagen den 27/9 kl. 17.00 – sista dag för Uppdok-administratörer på grund- och avancerad nivå att lägga in arkivlistor och registreringar. Allt ska vara definitivt inlagt i Uppdok senast torsdagen den 27/9 kl.17.00 för att kunna föras över till nya Ladok.
  • Torsdagen den 27/9 kl. 17.00 – sista dag för Uppdok-administratörer på forskarnivå att lägga in arkivlistor. Allt ska vara definitivt inlagt i Uppdok senast torsdagen den 27/9 kl.17.00 för att kunna föras över till nya Ladok.

Resultatrapportering och registreringar som inte är definitivt inlagda i Uppdok senast torsdagen den 27/9 kl. 17.00 förs INTE över till nya Ladok vid övergången. Dessa behöver i så fall läggas in på nytt i nya Ladok efter den 8/10.