Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier

Utbildning mot racism - Föreläsning av Lilian Thuram den 9 oktober

2018-09-20

Lilian Thuram är före detta internationell fotbollsspelare Han blev världsmästare 1998, europeisk mästare 2000, vice världsmästare 2006 med Frankrikes landslag och har även många klubbtitlar med FC Barcelona och Juventus med flera.

Föreläsningen äger rum den 9 oktober i Blåsenhus (live), kl. 13.15-15, Sal: Eva Netzelius. Den streamas även för studenter på Campus Gotland i rum B23.

Moderation: Henrik Edgren, prefekt, Institution för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier, och Véronique Simon, ordförande Forum för Afrikastudier vid Uppsala Universitet.

Föreläsningen arrangeras av Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier i samarbete med Stockholms universitet och Forum för Afrikastudier.

Anmälan till föreläsningen är stängd. Dock finns det fortfarande möjlighet för studenter vid Campus Gotland att följa föreläsningen via streaming. För anmälan, kontakta Stellan Sundh: stellan.sundh@edu.uu.se

Kontakt: Véronique Simon