Webbseminarium om revidering av kursplaner

• Var? Zoom-möte 562 339 241
  • När? 21 oktober, 19:00 till 20:00 (längre för de som vill)
  • Vem? De som är intresserade!
  • Vilket språk? Svenska och/eller kinesiska
  • Hur anmäler man sig? Det behöver man inte göra, det är bara dyka upp! Vill man kontakta mig i förväg av någon anledning kan man göra det på olle.linge@edu.uu.se.

Skolverket arbetar under ganska strikta begränsningar och kan i detta skede inte ändra stora saker i kursplanerna, utan det handlar mest om att se till att förändringarna inte innebär att någonting blir fel för kinesiskan. Nedan har jag bifogat länkar till nuvarande kursplaner samt förslaget från Skolverket. Läs gärna på och jämför innan seminariet!

Webbseminarium i Zoom

Detta seminarium är nätbaserat och sker via ett program som heter Zoom. För att delta behöver du en dator eller annan enhet med hyfsat uppkoppling mot internet samt ett headset (högtalare rekommenderas inte). Det rekommenderas att du laddar hem klienten för Zoom (den heter Zoom Cloud Meetings på mobila enheter) eftersom den har fler funktioner och fungerar bättre, men det går också att anluta direkt i webbläsaren.