Seminarieserie om rasism i förskola och skola

Uppsala universitet bjuder in till en öppen digital seminarieserie om rasism och förändringsarbete i förskola och skola

Seminarieserien Rasism i förskola och skola är ett samarbete mellan Barn- och ungdomsvetenskap och Centrum för mångvetenskaplig forskning om rasism vid Uppsala universitet.

Vi vänder oss till dig som är student eller yrkesverksam lärare samt andra som vill lära sig mer om hur man kan arbeta för att motverka rasism i förskola, skola och högre utbildning. Syftet är att lyfta frågor kring rasism i olika utbildningssammanhang och initiera diskussion och reflektion. Här har du möjlighet att lyssna till forskare och att ställa frågor och samtala om rasism i pedagogiska verksamheter.

Seminarieserien äger rum digitalt följande datum:
Måndag 19/2 kl.13.15-15.00. Föreläsare Markus Al-Afifi Norberg
Måndag 18/3 kl.13.15-15.00.