Alumnträff 21-22 mars 2024

Lärares kompetensutveckling och skolans utveckling -
hur hänger det ihop?


Rektorsutbildningen vid Uppsala universitet bjuder in dig som genomgått utbildningen hos oss på något av våra Rektorsprogram eller Fortbildning för rektorer
(i första hand dig som deltagit mellan 2015-2020) till 
Alumnidagar på Stora Brännbo Konferens & Hotell i Sigtuna den 21-22 mars 2024.

Program

Dagarna startar med samling runt kaffe och registrering från kl 09:00 torsdag den 21 mars och avslutas med "Coffee to go" kl 14:15 fredag den 22 mars. Utförligt program kommer att skickas ut några veckor innan Alumnträffen, till dig som fått en bekräftad plats. 

Hur påverkar lärares kompetensutveckling kvaliteten i våra förskolor och skolor? Vilken fortbildning ska man välja? Vilken betydelse har egentligen det kollegiala lärandet?

Under vårens alumnträff riktar vi uppmärksamheten mot rektors ansvar för den kompetens- och verksamhetsutveckling som tar form i våra förskolor och skolor. Med utgångspunkt i vår samlade erfarenhet och i mera vetenskapligt uppbyggd kunskap hjälps vi åt att förstå vilka satsningar som har betydelse för verksamhetens kvalitet och för barnen/eleverna! Detta kommer bland annat att ske genom föreläsningar, gruppdiskussioner och workshops.

Välkommen till en träff där vi förutom att återse varandra ägnar oss åt gemensamt lärande, kristiskt vetenskaplig reflektion och professionellt närverkande! 

Kostnad

Alumnträffen är kostnadsfri, men du som deltar står för själva internatkostnaden på kursgården, som är 3 485:- exkl. moms/deltagare. I priset ingår; logi i enkelrum 21-22 mars, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, 3-rättersmiddag, bufféfrukost, lunch och "Coffee to go". 
Vi bokar endast in för deltagande med helpension. Önskar du boka logi ytterligare natt/nätter, ber vi dig kontakta kursgården direkt. Uppge då att du kommer att vara med på Alumnträffen för Rektorsprogrammet vid Uppsala Universitet 21-22 mars.

Anmälan 

Inbjudan med länk för anmälan till våra Alumnidagar kommer att skickas ut den 7 december, i första hand till deltagare som gått vårt rektorsprogram/ fortbildning för rektorer mellan 2015 - 2020.
Länken för anmälan öppnar den 12 december 2023. 
Vi har bokat upp för drygt 80 deltagare och tar emot din anmälan i mån av plats. ”Först till kvarn” gäller, så vänta inte för länge med att anmäla dig.
(anmälningsperiod 12 december 2023 – 1 februari 2024)

Din anmälan är bindande!
Skulle du mot förmodan behöva avstå deltagande, är sista dag för avanmälan/avbokning utan kostnad, den 1 februari 2024.
Du meddelar i så fall både kursgården och oss på rektorsutbildningen att du fått förhinder.

Kontakt

Har du frågor om programmet?
Kontakta ansvarig utbildare Katina Thelin

Har du frågor kring din anmälan?
Hör av dig till projektsamordnare Leena Zeitler

Välkommen till inspirerande dagar tillsammans med oss!
Lektor Katina Thelin med team
- Daniel Nordholm, utbildningschef - Torbjörn Hortlund, programsamordnare - Leena Zeitler, projektsamordnare samt inbjudna föreläsare

Senast uppdaterad: 2024-03-06