Alumnträff 23-24 mars 2023

Rektorers professionella utveckling och identitet


Rektorsutbildningen vid Uppsala universitet bjuder in dig som genomgått utbildningen hos oss på något av våra Rektorsprogram eller Fortbildning för rektorer
(i första hand dig som deltagit mellan 2015-2019) till
Alumnidagar på Stora Brännbo Konferens & Hotell i Sigtuna den 23-24 mars 2023.

Program

Dagarna startar med samling runt kaffe och registrering från kl 10:00 torsdag den 23 mars och avslutas med lunch kl 13:00 fredag den 24 mars. Utförligt program kommer att skickas ut några veckor innan Alumnträffen, till dig som fått en bekräftad plats. 

Under våra Alumnidagar 2023 står rektorers professionella utveckling och identitet i fokus. Vi vet, både genom forskning och genom vår långa erfarenhet av att utbilda rektorer, att rektorers professionella lärande och utveckling kan se ganska olika ut efter Rektorsprogrammet. Ämnet är också högaktuellt kopplat till det nationella professionsprogrammet för rektorer som nu börjar ta form.

Mot bakgrund av detta syftar dagarna till gemensamt lärande, reflektion och professionellt nätverkande. Detta kommer bland annat att ske genom föreläsningar, samtal och diskussioner i olika grupper, samt paneldialoger. Tillsammans kommer vi se till att dagarna blir lärorika, utmanande och meningsfulla.  

Kostnad

Alumnträffen är kostnadsfri, men du som deltar står för själva internatkostnaden på kursgården, som är 3 485:- exkl. moms/deltagare. I priset ingår; logi i enkelrum 23-24 mars, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, 3-rättersmiddag, bufféfrukost och avslutande lunch. 
Vi bokar endast in för deltagande med helpension. Önskar du boka logi ytterligare natt/nätter, ber vi dig kontakta kursgården direkt. Uppge då att du kommer att vara med på Alumnträffen för Rektorsprogrammet vid Uppsala Universitet 23-24 mars.

Anmälan 

Inbjudan med länk för anmälan till våra Alumnidagar kommer att skickas ut den 25 november, i första hand till deltagare som gått vårt rektorsprogram/ fortbildning för rektorer mellan 2015 - 2019.
Länken för anmälan öppnar den 6 december 2022. 
Vi har bokat upp för 80 deltagare och tar emot din anmälan i mån av plats. ”Först till kvarn” gäller, så vänta inte för länge med att anmäla dig.
(anmälningsperiod 6 december 2022 – 10 januari 2023)

Din anmälan är bindande!
Skulle du mot förmodan behöva avstå deltagande, är sista dag för avanmälan/avbokning utan kostnad, den 26 januari 2023.
Du meddelar i så fall både kursgården och oss på Rektorsutbildningen att du fått förhinder.

Kontakt

Har du frågor om programmet?
Kontakta vår Utbildningschef Daniel Nordholm daniel.nordholm@edu.uu.se

Har du frågor kring din anmälan?
Hör av dig till projektsamordnare Leena Zeitler rektorsutbildningen-edu@uu.se

Välkommen till inspirerande dagar tillsammans med oss!
Utbildningschef Daniel Nordholm med team
- Katina Thelin, Torbjörn Hortlund, Heléne Lagerquist, Kristina Wallengren, Malin Bergland, Marina Malqvist och Leena Zeitler!

Senast uppdaterad: 2023-02-27