Vi som jobbar på studenttorget

Sara Samara

Jag heter Sara Samara och studerar till ämneslärare i engelska och historia. Jag är just nu inne på termin 8. Jag började jobba som amanuens på studenttorget i Augusti 2021 och jag stortrivs! När jag inte arbetar på studenttorget eller studerar så älskar jag att kolla på fotboll, läsa böcker, umgås med vänner & familj och sticka. 

Vi ses på torget!

Elin Bärjegård

Jag heter Elin Bärjegård och pluggar min femte termin på grundlärarprogrammet  åk 4–6. Jag gör mitt andra år som amanuens – och det är superroligt! Jag kommer ursprungligen från Leksand men flyttade till Uppsala för snart fyra år sedan och jag trivs hur bra som helst. När jag inte pluggar eller jobbar så gillar jag att träna, äta god mat och umgås med vänner och familj.

Sanna Hermansson

Jag heter Sanna Hermansson och jag studerar till förskollärare. Jag är inne på min fjärde termin, och det är mitt andra år som amanuens på EDU. Jag kommer från Vaxholm, men för länge sedan föddes jag i Estland. I Uppsala har jag bott i snart fyra år. När jag inte pluggar eller arbetar umgås jag med vänner eller familj, tar långa promenader i skogen, tränar, läser eller målar tavlor.

Karin Mattsson Wesslén

Jag heter Karin Wesslén och började plugga på Uppsala universitet under hösten 2020. Jag pluggar till ämneslärare och har hittills valt svenska som ett av mina ämnen och kommer antagligen att välja engelska som mitt andra ämne så småningom. Jag växte upp en bit utanför Gävle, men innan jag kom till Uppsala för studier tog jag en examen i bildjournalistik och älskar allt som har med bild och form att göra! Utöver fotografi så gillar jag att spela fotboll eller att spela Sims. Vi ses!

Adrian Lörstad

Mitt namn är Adrian Lörstad och jag är på termin 6 i ämneslärarprogrammet med inriktning Engelska och Samhällskunskap. Jag är från Stockholm där jag började studera, sedan har jag även studerat i Lund och slutligen hamnat i underbara Uppsala för att plugga till ett av samhällets viktigaste yrken! Jag har flera stora intressen men mycket ligger i det kreativa! Musik, rita, tv-spel och matlagning kommer främst. Tidigare har jag varit aktiv i utskottet Skolpolitisk Arena där jag, utöver grundarbetet, ritade posters och flyers inför diverse event. Jag hoppas på att få fortsätta bidra på olika kreativa sätt för att underlätta och engagera studenter under sin studietid. Detta är min första termin som amanuens på Studenttorget och jag ser mycket fram emot att arbeta inom universitetets väggar! Vi syns!

Evina Zebili

Jag heter Evina Zebili och studerar min fjärde termin på ämneslärarprogrammet i samhällskunskap. Våren 2021 gjorde det jag längtat till i flera år, och det va att få flytta till en av mina favoritstäder och plugga till mitt drömyrke! Jag är uppvuxen i Tyskland men flyttade till Stockholm 2010 och talar fem språk. På fritiden tycker jag att det är väldigt kul med att få resa, läsa, promenera och att möta nya samt olika människor. Ser väldigt mycket fram emot att få arbeta på Studenttorget som amanuens då jag är ny på jobbet, och jag hoppas på att vi snart ses på torget!

Tiam Shahni

Jag heter Tiam Shahni och pluggar grundlärarprogrammet åk 4–6. Jag är på min sjätte termin och har precis påbörjat min tjänst som amanuens på EDU, vilket känns väldigt kul! Jag är född och uppvuxen i Gävle men för nästan fyra år sedan flyttade jag till fantastiska Uppsala. På min fritid umgås jag med vänner, kollar på hockey och lyssnar på musik. 

Jag hoppas att vi ses på torget!

Nilofar Rafizadeh

Hej jag heter Nilo (Nilofar) och studerar ämneslärarprogrammet vid Uppsala universitet med svenska och matematik som ämnen. Min stora passion är att besöka olika länder och att lära mig nya saker. Jag spenderar mycket tid på att ständigt utbilda mig inom pedagogiska och didaktiska frågeställningar. 

Jag är glad över att vara amanuens på EDU och bidra till utbildningen för studenter så gott jag kan. Vi ses på studenttorget!

Senast uppdaterad: 2023-11-23