Vi ses på Studenttorget!

Elin Bärjegård

Jag heter Elin Bärjegård och pluggar min tredje termin på grundlärarprogrammet  åk 4–6. Jag gör mitt första år som amanuens – och det är superroligt! Jag kommer ursprungligen från Leksand men flyttade till Uppsala för snart tre år sedan och jag trivs hur bra som helst. När jag inte pluggar eller jobbar så gillar jag att träna, äta god mat och umgås med vänner och familj.

Sanna Hermansson

Jag heter Sanna Hermansson och jag studerar till förskollärare. Jag är inne på min andra termin, och det är min första år som amanuens på EDU. Jag kommer från Vaxholm, men för länge sedan föddes jag i Estland. Jag har bott i Uppsala i snart fyra år. När jag inte pluggar eller arbetar umgås jag med vänner eller familj, tar långa promenader i skogen, tränar, läser eller målar tavlor.

Sara Samara

Jag heter Sara Samara och studerar till ämneslärare i engelska och historia. Jag är just nu inne på termin 5. Jag började jobba som amanuens på studenttorget i Augusti 2021 och jag stortrivs! När jag inte arbetar på studenttorget eller studerar så älskar jag att kolla på fotboll, läsa böcker, umgås med vänner och familj och sticka. Vi ses på torget!

Olle Martinsson

Jag heter Olle Martinsson och pluggar till ämneslärare i samhällskunskap och historia! Jag började studera vid Uppsala Universitet hösten 2017 så har avverkat en del år här nu. Jag är uppvuxen i Sveriges sommarstad, dvs. Kalmar, och spenderar mer än gärna mina somrar där! Jag började arbeta som amanuens denna termin och trivs väldigt bra! När jag inte studerar gillar jag att idrotta och umgås med kompisar, gärna samtidigt!

Karin Mattsson Wesslén

Jag heter Karin Wesslén och började plugga på Uppsala universitet under hösten 2020. Jag pluggar till ämneslärare och har hittills valt svenska som ett av mina ämnen och kommer antagligen att välja engelska som mitt andra ämne så småningom. Jag växte upp en bit utanför Gävle, men innan jag kom till Uppsala för studier tog jag en examen i bildjournalistik och älskar allt som har med bild och form att göra! Utöver fotografi så gillar jag att spela fotboll eller att spela Sims. Vi ses!

Marcus Persson

Marcus Persson heter jag och kommer från Ljusdal i det vackraste landskapet Hälsingland. Jag har pluggat här i Uppsala sedan januari 2018 och trivs toppenbra. Jag pluggar till ämneslärare i historia och engelska och har endast 3 terminer kvar nu.  Jag har jobbat som amanuens här på studenttorget sedan april 2020. När jag inte jobbar eller pluggar engagerar jag mig också i studentkåren, läser en del, tränar för sällan och försöker sticka sockor… Kom till torget och säg hej!

Emmy Schylander

Jag heter Emmy Schylander och studerar till ämneslärare i svenska och samhällskunskap. Jag är inne på mitt andra år som amanuens och har nu rollen som samordnare på EDU Studenttorg. Jag kommer från roslagens hjärta, Norrtälje! När jag inte jobbar på EDU Studenttorg tycker jag om att göra allt som är roligt! Det kan till exempel vara att spela fotboll, träffa vänner eller att engagera mig i Uppsalas studentliv! Hoppas vi ses på torget i höst!

Fanny Söderhäll Gille

Jag heter Fanny Söderhäll Gille och jag studerar till ämneslärare med inriktning mot arbete i gymnasieskolan inom ämnena historia och geografi, och har arbetat som amanuens på EDU sedan april 2020. Jag är inne på min nionde termin och har studerat vid Uppsala universitet sedan hösten 2017. Jag kommer ursprungligen från staden där det alltid doftar kaffe (på latin) från kafferosteriet och där Sveriges kändaste julbock huserar ett ovisst antal dagar varje år – Gästriklands stolthet Gävle! När jag inte pluggar eller arbetar umgås jag med vänner, är ute i naturen, letar efter nästa spännande resmål, tränar, läser eller påbörjar ett nytt roligt projekt.

Senast uppdaterad: 2021-11-09